Proef de smaken van de stad, ontmoet nieuwe gezichten en leer je buren kennen. Op deze unieke plek aan de ring, waar je normaal alleen maar voorbijraast, draait het nu om stilstaan, proeven en verbinden. Laat je verrassen door lekker eten, mooie gesprekken en een bijzondere sfeer.
Tijdens Aan tafel Op de Ring is het mogelijk om aan letterlijk aan tafel te schuiven op een plek waar je normaal gesproken alleen maar voorbijraast. We werken hiervoor samen met een echte Amsterdamse cateraar, namelijk The Food Line Up. Bij The Food Line-up werken ze samen met veel kleine(re) ondernemers uit de stad. Ze maken voor elk event een passende line-up waar ze verschillende ondernemers neerzetten. Dus in plaats van dat al het eten en drinken uit één productiekeuken komt, streven zij ernaar om zoveel mogelijk chefs de kans te geven om evenementen te cateren onder hun organisatie.
Programma overzicht
Hele dag10:30-20:30Zone Zuid
Makers
ZIAD
De Libanese Ziad en zijn restaurants “The Lebanese Sajeria” zijn een begrip in de stad. Vandaag serveert hij zijn heerlijke hummus bowls.
RICHARD
Richard is chefkok in hart en nieren en bestierde jarenlang de banqueting keukens van o.a. het Amstel. Als ode aan de stad serveert hij een heerlijke kaasdomino.
FATMA & SERIFE
Fatma & Serife serveren authentieke gerechten uit Turkije. Zij zijn onderdeel van de Kolenkitkoks, een initiatief om vrouwen uit Amsterdam-West zich te laten ontplooien tot food ondernemer.
SHARON, MERREL & MARTIN
Sharon, Merrel & Martin zijn onderdeel van de Verenigde Foodondernemers Zuidoost. Zij serveren de lekkerste Surinaamse gerechten met een plantaardige insteek.
TIM
Tim en zijn collega’s van de Amsterdamse Frisdrank Fabriek zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen en bottelen van eerlijke en bijzonder lekkere craft sodas.
Hele dag10:30-20:30Zone Zuid
Menu & Shift tijden
Menu
Hummus bowl door Ziad
Kaasdomino door Richard
Poğaça door Fatma & Serife
Tahoe longtong door Sharon, Merrel & Martin
Nootjes van Gotjé en zuur van Kesbeke
Frisdrank van de Amsterdamse frisdrankfabriek
Aan tafel gaan
Stadspashouders, via de voedselbank, genodigden en bezoekers van Festival Op de Ring die hier een ticket voor hebben gekocht.
Shift tijden
10:30 – 12:00
12:30 – 14:00
16:00 – 18:00
18:30 – 20:30